четвер, 4 травня 2017 р.

"Два заходи - одна зустріч" - Цікаво, корисно та пізнавально з Юрієм Косенко

Дорогі друзі! 
6 травня 2017 року (субота) о 16-00 
запрошуємо вас на лекцію-презентацію
"Два заходи - 
одна зустріч" .
У нас в гостях - науковець, 
вчений-дослідник, історик,
голова ГО "Українська ініціатива" - 
Юрій Косенко. 

Friedebert Tuglas 1910.jpg
У програмі:
1. Презентація брошури вибраних оповідань класика естонської та світової літератури Фрідеберта Тугласа (1886-1971) у перекладі українською мовою. Це перше в Україні видання, присвячене Тугласу. Присутні зможуть ознайомитися з життям та творчістю цього видатного сина естонського народу, послухати поему в прозі "Море" мовою оригіналу та в українському перекладі. 
 Примірник брошури буде подаровано бібліотеці.
Більше інформації про Фрідеберта Тугласа можна знайти за посиланням: http://ukr-initiative.com.ua/2016/10/18/pamyati-tuglasa/

Книга "Війна і міф. Невідома Друга світова" Володимир В'ятрович, Олександр Зінченко, Максим Майоров2. Друга частина буде присвячена спростуванню деяких міфів радянської пропаганди стосовно Другої світової війни. У якості ілюстративного матеріалу буде використано книгу  (див.фото праворуч), видану Українським Інститутом Національної Пам'яті і присвячену саме цій тематиці. Напередодні офіційного вшанування пам'яті загиблих в часи Другої світової війни, у рамках закону про декомунізацію, присутні зможуть дізнатися багато інформації, яка свідомо спотворювалася й замовчувалася в радянські часи.
Книга "ВІЙНА І МІФ. НЕВІДОМА ДРУГА СВІТОВА" 
(Володимир Вятрович, Олександр Зінченко, Максим Майоров)

Немає коментарів:

Дописати коментар