четвер, 8 серпня 2013 р.

23 серпня - день Державного Прапора

"Наш стяг у золоті й блакиті".

До уваги користувачів:  в бібліотеці з 16 по 27 серпня 2013 року відбудеться   тематичний перегляд літератури, присвячений Дню державного Прапора України.


Коротка інформація для допитливих: На честь свята відбувається здійснення комплексу урочистих заходів, зокрема проведення щороку 23 серпня о 9 годині офіційної церемонії підняття Державного Прапора України в містах Києві та Севастополі, обласних та районних центрах, інших населених пунктах України, за участю діячів науки та культури, представників міжнародних, громадських, релігійних організацій, політичних партій.
Звичайні громадяни України та діаспора, підприємства, державні установи та організації вивішують Державний Прапор України.

Представлена література нашого книжкового фонду дає широку можливість більш глибоко і змістовно дізнатися про історію виникнення українського прапора; що означають кольори на ньому; коли синьо-жовтий білокор отримав статус офіційного прапора України. На ці та інші питання ви зможете отримати відповідь, завітавши до нас!




Немає коментарів:

Дописати коментар